Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση νέου υβριδικού σεμιναρίου πιστοποίησης θερμογραφίας Level 1, από την ITC στην Ελλάδα.

ITC Category 1
Δευτέρα 13 Μαρτίου – Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

H ITC Category 1 είναι μια πιστοποίηση σύμφωνα με το ISO 18436-7 το οποίο αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Το σεμινάριο θα σας διδάξει όλες τις βασικές γνώσεις θερμογραφίας που απαιτούνται για να εκτελείτε τις θερμογραφήσεις σας.

Επίσης, θα διδαχθείτε πως να χρησιμοποιείτε τη θερμική σας κάμερα κάτω από διαφορετικές συνθήκες στο πεδίο αλλά και πως να αξιολογείτε σωστά τις μετρήσεις σας και να εξάγετε τα σωστά συμπεράσματα.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου και τη λήψη της σχετικής πιστοποίησης, θα είστε σε θέση να εκτελείτε θερμογραφικούς ελέγχους με βάσει γραπτές κατευθυντήριες γραμμές και να παρουσιάζετε να αποτελέσματα αντίστοιχα.

Προσαρμοζόμενοι στη νέα πραγματικότητα της COVID εποχής, το υβριδικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω live webinar τις 3 πρώτες ημέρες (13 Μαρτίου – 15 Μαρτίου), ενώ οι συμμετέχοντες θα προσέλθουν με φυσική παρουσία στα γραφεία μας στο Μαρούσι μόνο στις 16 και 17 Μαρτίου, για να εκτελέσουν ασκήσεις και να υποβληθούν στην τελική γραπτή δοκιμασία για τη λήψη της πιστοποίησης.

Η προσέλευση για τη γραπτή εξέταση θα γίνεται μεμονωμένα για κάθε συμμετέχοντα, προς αποφυγή συνωστισμού.

Η διδασκαλία θα είναι στην Ελληνική γλώσσα.

Η υγεία των συμμετεχόντων και του εκπαιδευτικού προσωπικού είναι ύψιστης σημασίας για την εταιρεία μας.

Οι συμμετέχοντες για την είσοδό τους στα γραφεία μας οφείλουν να προσκομίσουν αρνητικό rapid τεστ 24 ωρών, με την επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου, για την ασφάλεια όλων μας.

 

Η εταιρεία δε συλλέγει ούτε επεξεργάζεται κανένα προσωπικό δεδομένο μέσω της διαδικασίας ελέγχου των πιστοποιητικών.

 

Επίσης, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των σεμιναρίων, τηρούνται αυστηρότατοι κανονισμοί ασφαλείας για την προστασία έναντι του Covid-19, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • υποχρεωτική χρήσης μάσκας
  • παροχή αντισηπτικών
  • τήρηση αποστάσεων ασφαλείας
  • χρήση ποτηριών μιας χρήσης για νερό, καφέδες, ροφήματα, γεύματα
  • καθημερινός καθαρισμός της αίθουσας και όλων των επιφανειών από εξειδικευμένο συνεργείο, κάθε πρωί πριν την προσέλευση των ατόμων.