Σχετικά με εμάς

Επισκόπηση της εταιρείας

JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής

Η JGC – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της γεωπληροφορικής από το 1999 κι έχει αντικείμενο την αντιπροσώπευση, εμπορία και υποστήριξη συστημάτων υψηλής τεχνολογίας. Σκοπός της είναι η προώθηση νέων τεχνολογιών στις δραστηριότητες του σύγχρονου Μηχανικού, αναλύοντας τις ανάγκες των εφαρμογών του και προσφέροντας τη βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα προσφερομένων ειδών και υπηρεσιών υποστήριξης.

Στην πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά των τεχνολογικών εφαρμογών, η εταιρεία από το ξεκίνημά της αντιπροσωπεύει εταιρείες που αναπτύσσουν επαναστατικές λύσεις που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα τεχνολογικά προβλήματα. Στα χρόνια που ακολουθούν έως και σήμερα, η εταιρεία εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων γεωπληροφορικής που διαθέτει στην Ελληνική αγορά, εκπροσωπώντας εγνωσμένους Οίκους του εξωτερικού που ηγούνται στο τομέα τους παγκοσμίως.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσοτέρων από 7.000 πελατών μεταξύ των οποίων υπουργεία, δημόσιοι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινής ωφελείας, κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, πανεπιστημιακά ιδρύματα, υπηρεσίες ενόπλων δυνάμεων – και φυσικά – επαγγελματίες μηχανικούς, η JGC κατέχει ηγετική θέση στην αγορά επιστημονικού εξοπλισμού. Παράλληλα, οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται σε χώρες της Βαλκανικής και στην Κύπρο.

Εκτός από την πώληση των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, η εταιρεία παρέχει για αυτά τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση και service με συνεχή ενημέρωση του προσωπικού της, διατηρώντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και μετά την αγορά. Η εταιρεία στις δραστηριότητές της, ακολουθεί διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και διαχείρισης και διαθέτει πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ELOT EN ISO 9001:2015, ELOT EN ISO 14001:2015 και ELOT ISO/IEC 27001:2013.

Η εταιρεία απασχολεί εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και πολυετή εμπειρία και γνώση στα επιστημονικά όργανα όλων των κατηγοριών και συνεχή μετεκπαίδευση στους οίκους του εξωτερικού.

Πεδία Εφαρμογών

Η JGC προσφέρει στην ελληνική αγορά τα πλέον τεχνολογικά προηγμένα συστήματα γεωπληροφορικής, που ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις των εφαρμογών του σύγχρονου Μηχανικού στη γη, στον αέρα και στη θάλασσα.

Γεωδαισία & Τοπογραφία

Τρισδιάστατη Σάρωση

Οικοδομή

Υδρογραφία

Θερμογραφία

Επιθεώρηση & Ασφάλεια

Πλοήγηση & Έλεγχος Κίνησης

Γνωρίστε την Ομάδα μας

Διοίκηση

Χρήστος Βάγιας

Πρόεδρος

Ιωάννης Μουγιάκος

Αντιπρόεδρος

Γρηγόρης Μπιλλήρης

Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής

Νικόλαος Τσονάκας

Υπεύθυνος Επωνυμίας Flir & Faro

Ειρήνη Τσαλίμη

Υπεύθυνη Επωνυμίας Dji & Artec

Ιωάννης Κάλφας

Υπεύθυνος Επωνυμίας Trimble & Spectra

Κωνσταντίνος Ντουνιάς

Υπεύθυνος Επωνυμίας Vivax-Metrotech, GSSI & JGC.Net

Ειρήνη Αρσενίου

Υπεύθυνη Πωλήσεων

Υποστήριξη

Νεοκλής Ελευθερόπουλος

Υπεύθυνος Service

Χρήστος Κοντοστάθης

Τεχνική Υποστήριξη

Μερκούρης Βογιατζής

Τεχνικό Τμήμα

Βασίλης Δήμου

Υπεύθυνος Αποθήκης

Ajantha Karunarathna

Βοηθός Logistics

Νομικό Τμήμα - Λογιστήριο - Γραμματεία

Ελένη Παρασκευοπούλου

Νομική Διεύθυνση

Σαπφώ Παρασκευοπούλου

Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης & Ανθρώπινου Δυναμικού

Αγγελική Δαλιάνη

Τμήμα Λογιστηρίου

Μαρία Κούτρα

Τμήμα Γραμματείας