Εκπαίδευση

Γίνε Πιο Παραγωγικός

Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον, η σημασία του να παραμείνετε μπροστά από το παιχνίδι είναι αυτό που επιταχύνει την κερδοφορία και τονώνει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση και η κατανόηση είναι ουσιαστικά σκαλοπάτια για επιτυχημένα και παραγωγικά έργα.

Οι εκπαιδεύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να εξοπλίσουν εσάς και το εργατικό δυναμικό σας με τις βασικές δεξιότητες και τεχνικές που απαιτούνται για να αξιοποιήσετε πλήρως τα οφέλη που προσφέρουν οι λύσεις μας.

Η JGC προσφέρει διάφορες επιλογές επαγγελματικής εκπαίδευσης:

Εκπαίδευση δια ζώσης

Η εκπαίδευση μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις ή το έργο σας. Προσφέρουμε την επιλογή εκπαίδευσης μόνο θεωρίας και λογισμικού ή σε συνδυασμό με εκπαίδευση πεδίου / συλλογή δεδομένων – για να βοηθήσουμε τους εκπαιδευόμενους να κατανοήσουν καλύτερα το σενάριο του έργου από το πεδίο μέχρι το τέλος. Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες μπορούν να φιλοξενηθούν στα γραφεία μας ή στις εγκαταστάσεις σας.

On-line Εκπαίδευση

Επίσης, φιλοξενούμε τακτικά εκπαιδευτικές συνεδρίες, διαδικτυακά σεμινάρια και εργαστήρια για βασικά θέματα, όπως ζητούνται από τους πελάτες. Αυτές οι διαδραστικές διαδικτυακές συνεδρίες επιτρέπουν στους χρήστες να λαμβάνουν άμεσες απαντήσεις από τους εσωτερικούς μας ειδικούς.

Ελέγξτε τα εκπαιδευτικά μας πακέτα και ζητήστε μας προσφορά

Εικόνες

Ζητήστε προσφορά

Όνομα*
Επίθετο*
Email*
Τηλέφωνο*
Εταιρία*
Πόλη*
Χώρα*
Σημειώσεις