Εκπαίδευση

Η JGC προσφέρει διάφορες επιλογές επαγγελματικής εκπαίδευσης

Οι εκπαιδεύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να εξοπλίσουν εσάς και το εργατικό δυναμικό σας με τις βασικές δεξιότητες και τεχνικές που απαιτούνται για να αξιοποιήσετε πλήρως τα οφέλη που προσφέρουν οι λύσεις μας.

dia-zosis

Η εκπαίδευση μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις ή το έργο σας. Προσφέρουμε την επιλογή εκπαίδευσης μόνο θεωρίας και λογισμικού ή σε συνδυασμό με εκπαίδευση πεδίου / συλλογή δεδομένων – για να βοηθήσουμε τους εκπαιδευόμενους να κατανοήσουν καλύτερα το σενάριο του έργου από το πεδίο μέχρι το τέλος. Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες μπορούν να φιλοξενηθούν στα γραφεία μας ή στις εγκαταστάσεις σας.

Δείτε περισσότερα

1 Ώρα

100-500

Το πακέτο περιλαμβάνει οδηγίες για τη σωστή τοποθέτηση και την προστασία του laser scanner, καθώς και το μενού FARO Onboard με γενικές ρυθμίσεις, ρυθμίσεις service και laser scanner, και παραμετροποίηση σαρώσεων. Περιλαμβάνονται επίσης ασύρματες συνδέσεις σαρωτή, δυνατότητα γρήγορης σάρωσης και προεπισκόπησης, διαχείριση δεδομένων και οδηγίες για το πώς να κατεβάσετε τις σαρώσεις στον τοπικό υπολογιστή με κάρτα SD.

Δείτε περισσότερα

2 Ώρες

100-501

Το πακέτο περιλαμβάνει οδηγίες για τη σωστή τοποθέτηση και την προστασία του laser scanner, καθώς και το μενού FARO Onboard με γενικές ρυθμίσεις, ρυθμίσεις service και laser scanner, και παραμετροποίηση σαρώσεων. Περιλαμβάνονται επίσης ασύρματες συνδέσεις σαρωτή, δυνατότητα γρήγορης σάρωσης και προεπισκόπησης, διαχείριση δεδομένων και οδηγίες για το πώς να κατεβάσετε τις σαρώσεις στον τοπικό υπολογιστή με κάρτα SD.

Δείτε περισσότερα

2.5 Ώρες

100-502

Το πακέτο περιλαμβάνει διαχείριση δεδομένων και προεπισκόπηση στο laser scanner, οδηγίες για το πώς να κατεβάσετε τις σαρώσεις στον τοπικό υπολογιστή με κάρτα SD, εισαγωγή και προεπισκόπηση των δεδομένων του σαρωτή, αυτόματη ευθυγράμμιση των σαρώσεων και διαγραφή θορύβου. Επιπλέον, περιλαμβάνει δημιουργία ενιαίου νέφους σημείων, μετρήσεις στις προβολές του λογισμικού, οριοθέτηση νέφους και δημιουργία/χρήση clipping box, εξαγωγή δεδομένων σε διαφορετικά format και δημιουργία τρισδιάστατου μοντέλου.

Δείτε περισσότερα

2 Ώρες

100-503

Το πακέτο περιλαμβάνει το Trimble X7 kit, μπαταρίες Trimble και οδηγίες για τη συντήρηση φακών του laser scanner. Περιλαμβάνεται επίσης το λογισμικό Trimble Perspective με γενικές ρυθμίσεις, ρυθμίσεις service και laser scanner, calibration & leveling του laser scanner, παραμετροποίηση σαρώσεων, γρήγορη σάρωση και προεπισκόπηση, μετρήσεις πάνω στο νέφος σημείων, μεθόδους ευθυγράμμισης σαρώσεων, γεωαναφορά του project και εξαγωγή και μεταφορά των δεδομένων. Επιπλέον, παρέχονται επιλογές θέσεων σάρωσης και συμβουλές για σάρωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Δείτε περισσότερα

45 Λεπτά

100-504

Το πακέτο περιλαμβάνει οδηγίες για τη σωστή τοποθέτηση και την προστασία του laser scanner, γενικές ρυθμίσεις, calibration και leveling του laser scanner, παραμετροποίηση σαρώσεων, γρήγορη σάρωση και προεπισκόπηση, μετρήσεις πάνω στο νέφος σημείων, αυτόματη ευθυγράμμιση σαρώσεων, γεωαναφορά του project και εξαγωγή και μεταφορά των δεδομένων.

Δείτε περισσότερα

1 Ώρα

100-505

Το πακέτο περιλαμβάνει τον δέκτη GNSS, μπαταρίες με οδηγίες για φόρτιση και λειτουργία, και αρχικές ρυθμίσεις με ενδείξεις δέκτη. Περιλαμβάνει επίσης οδηγίες για τη δημιουργία και διαχείριση έργων στο Field Software, τη διαχείριση συνδέσεων του δέκτη και την αξιολόγηση της κατάστασής του. Επιπλέον, παρέχει οδηγίες για τη μέτρηση σημείων, την εξαγωγή μετρήσεων σε διαφορετικά format, την εισαγωγή δεδομένων στο λογισμικό, τη χάραξη σημείων και τη διαχείριση μετρήσεων με χρήσιμα εργαλεία.

Δείτε περισσότερα

1 Ώρα

100-506

Το πακέτο περιλαμβάνει το Total Station, μπαταρίες με οδηγίες για φόρτιση και λειτουργία, καθώς και οθόνη και πληκτρολόγιο. Περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες για δημιουργία και διαχείριση έργων, γενικές ρυθμίσεις, αποτύπωση σημείων με καθορισμό στάσης, προσανατολισμό και ταχυμετρία, χάραξη σημείων, διαχείριση μετρήσεων και χρήσιμα εργαλεία, διαχείριση συνδέσεων, καθώς και δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής μετρήσεων.

Δείτε περισσότερα

1 Ώρα

100-507

Το πακέτο περιλαμβάνει το Matterport, με οδηγίες για φόρτιση, λειτουργίες και ενδείξεις λειτουργίας. Περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες για διαχείριση ασύρματων συνδέσεων, δημιουργία και διαχείριση έργων, παραμετροποίηση σαρώσεων, δημιουργία επιπέδων και εργαλεία σάρωσης, ευθυγράμμισης και προεπισκόπησης. Επιπλέον, προσφέρει δυνατότητα ανέβασμα του έργου, επιλογές θέσεων σάρωσης και συμβουλές για προετοιμασία και σάρωση εσωτερικών χώρων.

Δείτε περισσότερα

45 Λεπτά

100-508

Το πακέτο περιλαμβάνει οδηγίες για τη σωστή τοποθέτηση και προστασία του laser scanner, καθώς και οδηγίες για φόρτιση, λειτουργίες και ενδείξεις λειτουργίας. Περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες για δημιουργία και διαχείριση έργων, παραμετροποίηση σαρώσεων, δημιουργία επιπέδων και εργαλεία σάρωσης, ευθυγράμμισης και προεπισκόπησης. Επιπλέον, προσφέρει δυνατότητα ανέβασμα του έργου.

Δείτε περισσότερα

20 Λεπτά

100-509

Το πακέτο περιλαμβάνει λειτουργίες για τη διαχείριση ενεργών spaces, γενικές ρυθμίσεις λογαριασμού και των spaces, περιήγηση στον τρισδιάστατο χώρο και επεξεργασία του. Αυτές περιλαμβάνουν μετρήσεις στον τρισδιάστατο χώρο, διαχείριση tags, labels και πολυμέσων, καθώς και δυνατότητα διαγραφής θορύβου. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα κατέβασμα add-ons για επιπλέον λειτουργικότητα.

Δείτε περισσότερα

3 Ώρες

100-510

Το πακέτο περιλαμβάνει το drone, μπαταρίες της DJI με οδηγίες για φόρτιση και λειτουργία, καθώς και παρουσιάσεις του Aircraft και του RC. Περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες για τη διαχείριση συνδέσεων στην εφαρμογή και παρουσίαση του περιβάλλοντος της εφαρμογής. Παρέχει εργαλεία για τον προγραμματισμό πτήσεων και τη δημιουργία αποστολών, καθώς και περιορισμούς πτήσης και οδηγίες. Επιπλέον, περιλαμβάνει διαδικασίες προετοιμασίας του Aircraft και του RC πριν την πτήση, checklist πριν την πτήση, βαθμονόμηση πυξίδας και διαδικασίες απογείωσης και προσγείωσης.

Δείτε περισσότερα

3 Ώρες

100-511

Το πακέτο περιλαμβάνει το drone, μπαταρίες της DJI με οδηγίες για φόρτιση και λειτουργία, καθώς και παρουσιάσεις του Aircraft και του RC. Περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες για τη διαχείριση συνδέσεων στην εφαρμογή και παρουσίαση του περιβάλλοντος της εφαρμογής. Επιπλέον, διαθέτει έξυπνες λειτουργίες οπτικής κάμερας και παρουσίαση δυνατοτήτων θερμικής κάμερας. Παρέχει επίσης περιορισμούς πτήσης και οδηγίες, checklist πριν την πτήση, βαθμονόμηση πυξίδας και διαδικασίες απογείωσης και προσγείωσης, καθώς και εκτέλεση πτήσης.

Δείτε περισσότερα

1.5 Ώρες

100-512

Το πακέτο περιλαμβάνει εργαλεία για τη δημιουργία και διαχείριση έργων, εισαγωγή και διαχείριση φωτογραφιών, καθώς και τη διαχείριση συστημάτων συντεταγμένων. Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως ο αεροτριγωνισμός για τη δημιουργία αραιού νέφους σημείων, εισαγωγή, διαχείριση και σήμανση φωτοσταθερών, και τη δημιουργία πυκνού νέφους σημείων και τρισδιάστατου μοντέλου. Επίσης, παριέχει δυνατότητες για τη δημιουργία ορθομωσαϊκού και ψηφιακού μοντέλου εδάφους, καθώς και 2D και 3D μετρήσεις στα παραγόμενα δεδομένα. Τέλος, παρέχει δυνατότητες για τη δημιουργία quality reports και ανάλυσης των αποτελεσμάτων.

Δείτε περισσότερα

1.5 Ώρες

100-513

Το πακέτο περιλαμβάνει δυνατότητες για τη δημιουργία και διαχείριση έργων, με τη δυνατότητα ορισμού επιλογών εμφάνισης και παραμετροποίησης προβολών. Περιλαμβάνει ρυθμίσεις έργου όπως συστήματα συντεταγμένων, μονάδες, ρυθμίσεις επεξεργασίας διανυσμάτων και προβολής, καθώς και δυνατότητες δημιουργίας προτύπου έργου και χρήση υπολογιστικών φύλλων. Επιπλέον, παρέχει εργαλεία COGO και δυνατότητες για τη διαχείριση και επιλογή δεδομένων.

Δείτε περισσότερα

1 Ώρα

100-514

Το πακέτο περιλαμβάνει μια πληθώρα εργαλείων για τη δημιουργία και επεξεργασία CAD δεδομένων, καθώς και τη δυνατότητα εισαγωγής και προεπισκόπησης αυτών. Περιλαμβάνει εργαλεία για τη δημιουργία και επεξεργασία επιπέδων, τη σχεδίαση σημείων και γραμμών σε 2D και 3D χώρο, καθώς και χρήσιμα εργαλεία σχεδίασης. Παρέχει επίσης δυνατότητες για τη δημιουργία και επεξεργασία επιφανειών, ισοϋψών καμπυλών, κειμένων, διαστασιολόγησης, καθώς και τη δημιουργία και διαχείριση πινάκων και συμβόλων. Τέλος, έχει δυνατότητες διαχείρισης εκτυπώσεων.

Δείτε περισσότερα

1 Ώρα

100-515

Το πακέτο περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών για τη διαχείριση και επεξεργασία νέφους σημείων. Ανάμεσά τους εργαλεία για εισαγωγή, προεπισκόπηση και διαχείριση του νέφους, ευθυγράμμιση των σαρώσεων και ταξινόμηση των σημείων. Επίσης, παρέχει εργαλεία για τη δημιουργία και διαχείριση επιπέδων αποκοπής, καθώς και για τη δημιουργία ορθοφωτογραφίας από το νέφος. Επιπλέον, προσφέρει λειτουργίες όπως τα εργαλεία Scan to CAD, την εξαγωγή παραδοτέων σε διαφορετικά format και την απόδοση και επεξεργασία σε διαφορετικές προβολές.

Δείτε περισσότερα

45 Λεπτά

100-516

Το πακέτο περιλαμβάνει μια ποικιλία λειτουργιών που βελτιστοποιούν τη διαδικασία διαχείρισης έργων. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται ρυθμίσεις έργου και ανοχές παρατηρήσεων, εισαγωγή και επεξεργασία παρατηρήσεων, καθώς και δυνατότητα απενεργοποίησης παρατηρήσεων. Επιπλέον, παρέχει λειτουργίες για την επίλυση οδεύσεων, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια της διαδικασίας διαχείρισης έργων.

Δείτε περισσότερα

45 Λεπτά

100-517

Το πακέτο διαθέτει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών για τη διαχείριση και τον έλεγχο έργων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ρυθμίσεις έργου και ανοχές παρατηρήσεων, εισαγωγή σημείων ελέγχου και static παρατηρήσεων, καθώς και προεπισκόπηση και επεξεργασία παρατηρήσεων. Επιπλέον, παρέχει εργαλεία για την επεξεργασία περιόδων παρατήρησης, των δορυφορικών δεδομένων και την επίλυση διανυσμάτων και τριγωνομετρικού δικτύου, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση και την ακρίβεια των απαιτούμενων εργασιών.

Δείτε περισσότερα

Εικόνες

Δείτε σχετικές εικόνες εκπαίδευσης.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.