Φωτογραμμετρία

Μέτρηση & Ανάλυση Φωτός

Η φωτογραμμετρία είναι η επιστήμη και η τεχνική μέτρησης των φωτεινών επιπέδων και των χρωματικών αποχρώσεων σε ένα φωτογραφικό ή οπτικό σύστημα.

Περιγραφή

Χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς τομείς, όπως η φωτογραφία, η αστρονομία, η μετεωρολογία, η κινηματογραφία, η γεωγραφία και η επιστήμη του περιβάλλοντος.

Η φωτογραμμετρία ασχολείται με τη μέτρηση και την ανάλυση του φωτός, συχνά με τη χρήση ειδικών εργαλείων και μηχανημάτων, όπως φωτογραφικές μηχανές, φωτόμετρα, σπεκτρόμετρα, και άλλα αντίστοιχα εξοπλισμού.

Οι εφαρμογές της φωτογραμμετρίας είναι πολλές και ποικίλες, και καλύπτουν πολλούς τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τη χαρτογράφηση του εδάφους, την παρακολούθηση των φυτών και της βλάστησης, την ανίχνευση αλλαγών σε φυσικά περιβάλλοντα, και την καταγραφή γεωγραφικών πληροφοριών για την ανάπτυξη χαρτών και γεωγραφικών πληροφοριακών συστημάτων.

Προϊόντα

Δείτε όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με την φωτογραμμετρία.

Πολυμέσα

Εικόνες

Βίντεο

Φόρμα επικοινωνίας

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.