Σεμινάριο Πιστοποίησης Θερμογραφίας 2024

ITC Category 1

Δευτέρα 15 Απριλίου – Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση υβριδικού σεμιναρίου πιστοποίησης θερμογραφίας Level 1, από την ITC στην Ελλάδα.

H ITC Category 1 είναι μια πιστοποίηση σύμφωνα με το ISO 18436-7 το οποίο αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Το σεμινάριο θα σας διδάξει όλες τις βασικές γνώσεις θερμογραφίας που απαιτούνται για να εκτελείτε τις θερμογραφήσεις σας.
Επίσης, θα διδαχθείτε πως να χρησιμοποιείτε τη θερμική σας κάμερα κάτω από διαφορετικές συνθήκες στο πεδίο αλλά και πως να αξιολογείτε σωστά τις μετρήσεις σας και να εξάγετε τα σωστά συμπεράσματα.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου και τη λήψη της σχετικής πιστοποίησης, θα είστε σε θέση να εκτελείτε θερμογραφικούς ελέγχους με βάσει γραπτές κατευθυντήριες γραμμές και να παρουσιάζετε να αποτελέσματα αντίστοιχα.

Προσαρμοζόμενοι στη νέα πραγματικότητα της τηλεκπαίδευσης, το υβριδικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω live webinar τις 3 πρώτες ημέρες (15 Απριλίου – 17 Απριλίου), ενώ οι συμμετέχοντες θα προσέλθουν με φυσική παρουσία στο χώρο διεξαγωγής μόνο στις 18 και 19 Απριλίου, για να εκτελέσουν εργαστηριακές ασκήσεις και να υποβληθούν στην τελική γραπτή δοκιμασία για τη λήψη της πιστοποίησης.

Η διδασκαλία θα είναι στην Ελληνική γλώσσα.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Όνομα*
Επίθετο*
Email*
Τηλέφωνο*