Η YellowScan, παγκόσμιος ηγέτης και σχεδιαστής λύσεων LiDAR επόμενης γενιάς, ανακοίνωσε την προσθήκη της JGC στο παγκόσμιο δίκτυο διανομής της.

«Η επιλογή της JGC ως αντιπρόσωπο της YellowScan είναι ένα κρίσιμο βήμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στην Ελλάδα», δήλωσε η Laure Fournier, Διευθύντρια Πωλήσεων της YellowScan.

«Με την ιστορία τους στη γεωχωρική βιομηχανία, η JGC έχει χτίσει μια εξαιρετική φήμη από την οποία είμαστε στην ευχάριστη θέση να επωφεληθούμε. Καλωσορίζουμε την JGC στο αναπτυσσόμενο δίκτυο της οικογένειας YellowScan. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας με την JGC θα παρέχει στους πελάτες μας εξαιρετική ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες τους και συνιστώντας τις καλύτερες λύσεις.»

Από την ίδρυσή της το 2012, η YellowScan έχει πελάτες σε όλο τον κόσμο, και τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται σε τοπογράφους, δασοκομία, περιβαλλοντική έρευνα, αρχαιολογία, βιομηχανική επιθεώρηση, πολιτικούς μηχανικούς, και μεταλλευτικούς τομείς. Οι καινοτόμες λύσεις LiDAR είναι ολοκληρωμένες πλατφόρμες υλικού και λογισμικού, εύχρηστα εργαλεία συλλογής δεδομένων σε συνδυασμό με ένα απαράμιλλο επίπεδο εκπαίδευσης και υποστήριξης από τους ειδικούς της.

Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στο συνέδριο της Yellowscan “LiDAR for Drone”, στις 13 & 14 Ιουνίου στο Μονπελιέ στη Γαλλία και είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στο χώρο των LiDAR, τα προϊόντα της Yellowscan και τις εφαρμογές τους.