Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και παρουσίας της εταιρείας μας στο χώρο της τρισδιάστατης αποτύπωσης, σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνουμε μέρος στην A & R Expo ‘24, την πρώτη έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα, από 12 έως 14 Απριλίου 2024.

Η A & RExpo ‘24 φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης για επαγγελματίες από όλους τους κλάδους, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τις πλέον καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που συνδέονται με τους δύο αυτούς συνεχώς αναπτυσσόμενους τομείς της χώρας.

Στα πλαίσια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλα τα είδη  αυτοματισμών, αλλά και μια ευρεία γκάμα ρομποτικών εφαρμογών, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται η παρουσίαση νέων τεχνολογιών που είναι απόλυτα συνυφασμένες με τη νέα προηγμένη εποχή.

Παράλληλα, η παρουσίαση των Drones ως ειδικής θεματικής ενότητας, προσφέρει επιπλέον ενδιαφέρον και δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις εφαρμογές και τις δυνατότητες αυτής της συνεχώς εξελισσόμενης τεχνολογίας.

Για να ενημερωθείτε για τις πιο σύγχρονες λύσεις καταγραφής, 3d τεκμηρίωσης και μοντελοποίησης που προσφέρει η εταιρεία μας, επισκεφθείτε μας στο Hall 1 / Περίπτερο Α11.

Για προσκλήσεις και επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.